Bandera blanca

Avui ens ha agafat el rampell. Hem penjat una bandera blanca al balcó. A hores d'ara ja es fa difícil saber què significa què. I tots correm el risc que ens manipulin. Però la nostra voluntat és que signifiqui pau i diàleg, una cosa que pot ser compartida pels indepes, si ho volen, i pels partidaris de suspendre l'autonomia, si ho volen. També és una manera de dir que hi ha un grupet de gent que pensem que cal corregir moltes coses del món en què vivim, però que la independència de Catalunya en lloc d'ajudar-hi, complicarà encara més les coses. I que nosaltres no som millors ni pitjors que els nostres veïns.

Comentaris

Oliva ha dit…
HISTORICAMENT,LA BANDERA BLANCA NO VOL DIR PAU,VOL DIR RENDICIO INCONDICIONAL...PENJA LO QUE ET ROTI,FALTARIA MES,PERO NO EQUIVOQUIS SIGNIFICATS.
Fa molts anys que em sento independentista i mai de la vida no se m'ha passat pel cap sentir-me superior ni als espanyols ni als francesos que també hi tenen alguna cosa a veure.

Que a tu i al Josep us vagi bé aquesta aventura de l'equidistància i quan ens empresonin sempre anirà bé tenir algun conegut que ens pugui venir a veure a la presó, tot i que empresonar a més de 2 milions de catalans serà una mica difícil.
Toni ha dit…
Tot plegat ens queda una sensació de tristesa que, si no s'atemperen les emocions, pot desembocar en la vergonya i l'horror. Els dos comentaris anteriors estan impregnats d'uns ànims bel.ligerants davant d'una postura que jo qualificaria de símplement cristiana. La pau i no l'orgull nacionalista, sigui del signe que sigui, és el que distingeix als cristians.