Cireres d'arboç


Ja fa unes quantes setmanes que tenia previst venir a treballar uns dies en aquest monestir. El que no sabia és que poc abans es convertiria en un dels més mediàtics de Catalunya. Però encara hi ha tranquil·litat, poca gent (són dies feiners) i la bona acollida de sempre, per tant n'estic ben contenta.
M'estic dedicant a enllestir una feina que m'avergonyeix haver endarrerit tant i de què un dia ja us parlaré. I a estones vaig treballant en alguns "bolos" que he acceptat una mica temeràriament (en tinc cinc d'aquí a final d'any i vist en perspectiva em sembla una exageració). Em va bé que em demanin algunes coses. Sempre et fan pensar i treballar, al marge de si la teva feina servirà als altres o no. Però aquest any m'acabaré fent un embolic perquè a més m'he animat a matricular-me virtualment en un parell d'assignatures a l'Institut de Ciències de la Religió (Iscreb). O sigui que no sé si tindré gaire temps per escriure, o si tindré alguna cosa a aportar, perquè de vegades em sento espremuda com una llimona. Però em fa molta il·lusió tornar a estudiar. No sé si perquè em rejoveneixo, si és que m'agrada exercir d'alumna o si tot plegat m'estimula. Fa molt de temps que tenia ganes de fer aquest pas. Hi sortirà perdent alguna altra de les activitats que faig, perquè tot no es pot mantenir. 
Em debato interiorment. No acabo de saber si és que necessito aquest activisme desaforat per ser feliç o bé si estic defugint responsabilitats. Ai, la meva consciència queda decididament tocada quan penso que hauria de fer uns quants arranjaments a casa, que vaig deixant de banda sistemàticament i que acabaran, sens dubte, passant factura en forma de goteres o de qualsevol altra desgràcia casolana!
Suposo que el punt de referència de debò és estar prou per la gent de casa i no esgotar-se en tasques inútils. Però a mi tot m'atrau, des de les cireres d'arboç a les reunions del partit (vés qui ho havia de dir!). Definitivament he de triar. Però em costarà. Mercè



Comentaris

Anna Ramis Assens ha dit…
No saps com t'entenc!
A mi m'han anat bé experiències de recés com la qu estàs fent...
Segur que serà agraïda!
Anna
Mercè Solé ha dit…
Moltes gràcies. Ha anat molt bé, per sort!
el curs passat hi vaig passar dues temporadetes, i vaig tornar com nova.