Cap de setmana de revistes


Cap de setmana intens de feina, aquest. Quan coïncideixen l'Agulla i el Punt de Trobada, a casa anem distrets: cal corregir, maquetar, tornar a corregir, penjar al blog...
L'Agulla -un dia d'aquests la penjaré en aquest mateix blog- la distribuïm per correu normal. La fem en paper, des de fa catorze anys, i arriba a unes 300 persones, que paguen 10 euros per cinc números l'any (també els membres de la redacció hi estem subscrits i paguem religiosament). Mai no hem demanat cap subvenció ni ens fa cap falta. Ho dic perquè de tant en tant, al blog de l'Agulla algú ens felicita les pasqües i ens retreu viure de subvencions. De fet, a l'Agulla només cobren correus i la imprenta. Prou que ho saben, pobrets, els col·laboradors a qui demanem articles o la Montserrat Cabo que ens fa uns magnífics i personalíssims dibuixos.
El Punt de Trobada és més modern i per això es distribueix només per correu electrònic. Bé, per aquest motiu i perquè "l'empresa" no dóna per administrar una segona revista amb la complicació que representa fer-la en paper. Aquí ningú no paga per rebre-la... a excepció de la redacció, que ens hem posat una quota modesteta, de sis euros al mes. Amb això cobrim les despeses dels cartells que fem quan muntem algun acte cultural. I aquí sí que hem demanat subvenció: 200 euros ens ha concedit l'Ajuntament de Viladecans, que encara no hem cobrat. Aquests diners, però, no són pròpiament per a la revista, sinó per als actes que fem a més a més.
Escric això amb el cap com un bombo, però satisfeta pel resultat de la feina. En aquest número hi ha pres part gent molt diversa, força nous col·laboradors, i amb una pluralitat política i ciutadana remarcable.
Feina, tot plegat, però ens agrada. Per sort.
Mercè

Comentaris