Premsa sorprenent

Segons El Periódico d'ahir les monges de Vallbona en un acte insòlit han decidit abandonar massivament el Císter i fer-se clarisses. Una decisió singular. Perquè la notícia, sobre el monestir de Vallbona de les Monges, donava per fet que totes les monges del monestir eren clarisses. També presentava com una singularitat que reséssin en català. Vés per on!
I ahir també la portada del Catalunya Cristiana, tot informant de l'acte que va organitzar la Pastoral Obrera de Catalunya amb motiu del Primer de Maig deia que "els sindicats cristians aborden el problema de la deslocalització". Ja m'agrada aquest reconeixement públic que els sindicats a què pertanyem els cristians de les diverses comissions de Pastoral Obrera (CCOO, USOC, UGT, CNT, CGT...) siguin cristians, encara que sospito que als sindicats no els farà gaire gràcia, perquè que et diguin "groc", és a dir, "del Vaticà" és més aviat un insult sindicalista!
Ja es veu que els diaris "socials" no coneixen gaire el tema eclesiàstic i que els "eclesials" no coneixen gaire el món social. Una llàstima.

Comentaris

Fent titular sou pitjor que els periodistes. Quin "susto" m'heu donat. Ja veia una guerra oberta i els de Montserrat passant-se al Cister.
Silveri Garrell ha dit…
Els de Germinabis porten noticies vostres avui, no os ho perdeu encara que os siguin contraris.
Mercè Solé ha dit…
Jordi, ja veus que si més no nosaltres mateixos donem lloc a titulars sucosos en d'altres publicacions...
Moltes gràcies, Silveri. Vigila no t'intoxiquis, però, amb companyies poc sanes...
Mercè