Brevíssims: festes i Merlins

1. M'encanta el desgavell de les festes, que cada any cauen de manera diferent. No crec que les empreses, en general, mereixin que ajustem el nostre calendari festiu a la productivitat. Està clar que els treballadors fa molt que hem deixat de ser una prioritat per a elles. Racionalitzar les festes substituint-les per dilluns no ajuda a veure que la vida desborda la nostra quadratura. Si no, proveu de comparar calendaris i us adonareu de com són d'arbitraris els intents de mesurar el temps.
2. Com més critiquen el Merlí, més m'agrada. ¿Què tal si el mirem amb ulls crítics? ¿Per què esperem d'una sèrie de ficció que sigui políticament correcta? Shakespeare s'hauria fet l'hara-kiri si els seus personatges haguessin hagut de ser perfectes. Si no, que li preguntin a Otello.
Bon dia.

Comentaris

Anònim ha dit…
Bon dia, he entrat al web d'una comunitat jueva de Bcn, hi parlen de la seva propera festa de Janucá i del su calendari: any jueu 5776, any secular 2016. En tot cas les festes són per ser celebrades !!!
Mercè Solé ha dit…
Doncs, és clar que sí. El problema és que avui em sembla que ens costaria molt posar-nos d'acord en unes quantes festes.
Oliva ha dit…
ÉS FESTES EL DIA QUE TOCAN...
MERLI,ES UNA SERIE MOLT MILLOR QUE LAS TAN PUBLICITADAS "VELVET" O LA "LA DEL CUÑADISIMO",EN QUE VOLEN CONVERTIT EN "ROSA"LO QUE VA SER "NEGRE".