Dies de Festa Major


Ja està. S'ha acabat. Han estat uns bons dies, tot i la modèstia de Viladecans. Val a dir que, com tot, la Festa es valora per com hi participes. I enguany ha tornat a tocar mamut, molt de mamut. Fa unes dies us comentava que no sabia com aniria això de la venda de mocadors. Cap problema. Els hem exhaurit. És clar que hem fet el negoci d'en Robert i les cabres, perquè els hem venut a meitat del seu cost. Però ara ja sabem que és possible fer-ho, cosa que ens dóna un respir considerable de cara al futur.
Molta gent al pregó, moltíssima gent a la Mamullada: festa gran, gent de totes les edats, gent provinent de la comarca. Sol·licituds per entrar a la colla del mamut. I, com l'any passat, el millor: la cara de felicitat de la gent i especialment de les criatures.
Us deixo amb un parell d'imatges. Una, una fotografia presa per pura casualitat, però que m'agrada. L'altra, el mamut corrent per Viladecans mentre ruixava la gent. L'únic que cal esperar és que no tinguem festes majors amb sequera. Mercè

Comentaris