ICV no ha dit ni piu


Ahir la Mercè explicava el que significa per a la ciutat la liquidació de la televisió de Viladecans, l’únic mitjà de comunicació plural i d’abast ampli que teníem. La causa (o el pretext) ha estat la futura apagada analògica sumada a la crisi.

I la Mercè acabava dient que, davant aquest fet tan greu, ICV no ha dit ni piu. A Viladecans hi ha majoria absolutra socialista, però ICV forma part també del govern municipal. Però no sembla que això serveixi de gran cosa. Se suposa que som el partit de la participació, de la defensa de la pluralitat, de la radicalitat democràtica. Però davant d’aquest fet ICV de Viladecans no ha mogut ni un dit. Cap informació a la militància, cap presa de posició, cap esforç per mediar i buscar solucions. Sembla que només servim per justificar les decisions que prenen els socialistes. Quina pena. (Josep Lligadas)

Comentaris

Anònim ha dit…
¿Què en penses de la despesa realitzada pel Departament d'Interior en una pista de bàsquet a una comissaria de mossos, en aquests moments de crisi, per un import de 650.000 €? ¿Creus que és coherent amb el què desprès es demana i s'explica a la ciutadania? ¿Creus que pot fomentar la desafecció de la ciutadania?. En el meu cas sí, he deixat de votar IC-V.