Caviga ha guanyat el concurs


El Portal de Viladecans va engegar un concurs de bons desitjos per al 2009. El taller on va en Jordi ha guanyat el primer premi, desitjant-nos a tots moltes rialles. Me n'alegro. És un bon desig en temps de crisi.
Dimecres, per cert, vam tenir reunió de l'associació de pares i vam revisar com havia anat la darrera sortida que vam fer pares i nois junts. Vam anar a Banyoles i després a dinar a Tordera, on la tarda es va acabar amb el ball de costum. No érem pas els únics clients del restaurant-discoteca. Hi havia també una colla de jubilats de la comarca, que es van queixar d'haver de contemplar "semblant espectacle", d'haver coincidit amb nosaltres. Aquests les necessiten de debò, les rialles...
De fet el més pintoresc que he vist amb aquesta colla va ser una vegada que els nois eren a punt d'anar de colònies. El xofer de l'autocar que els havia de portar es va barallar amb uns veïns del barri per no sé què, però el cert és que a crits els tractava de "subnormals"... D'això se'n diu sensibilitat i bon rotllo.
En fi, per molts anys, Caviga. Sou els i les millors!!!!

Comentaris

montserratqp ha dit…
Si més sovint somriguéssim o riguéssim o féssim riallades com els nois i noies del video (d´aquelles que fan mal a la panxa)...aniríem més bé i els del voltant se n´adonarien...segur.